Kennisbank

Zoek en deel uw infectiepreventie informatie in de STIP kennisbank

kennisbank

Samen met u maken wij de kennis van infectiepreventie breder toegankelijk.

U kunt een bijdrage leveren door het digitaal aanleveren van relevante documenten.

Neem ook eens een kijkje bij ons video archief

Zoeken kennisbank

de Kwaliteitswet zorginstellingen

door

De zorgsector is de laatste decennia ingrijpend veranderd. Zo zijn op technologisch gebied grote stappen vooruit gezet. Ook zijn patiënten en consumenten mondiger geworden en neemt door meer keuzemogelijkheden de concurrentie toe. Verder zijn fusies en reorganisa t i es aan de orde van de dag en bereikt de gezondheidszorg in financieel opzicht haar grenzen. Deze ontwikkelingen vragen om een brede aandacht voor de kwaliteit van zorg in instellingen.

De zorgsector is de laatste decennia ingrijpend veranderd. Zo zijn op technologisch gebied grote stappen vooruit gezet. Ook zijn patiënten en consumenten mondiger geworden en neemt door meer keuzemogelijkheden de concurrentie toe. Verder zijn fusies en reorganisa t i es aan de orde van de dag en bereikt de gezondheidszorg in financieel opzicht haar grenzen. Deze ontwikkelingen vragen om een brede aandacht voor de kwaliteit van zorg in instellingen.

Bestandsnaam: file_58125e55b1d63_1996 kwaliteitswet.pdf
Bestandsgrootte: 94.65 KB
Bestandstype: application/pdf
Hits: 677 Hits
Aangemaakt op: 10-27-2016
Bijgewerkt op: 10-27-2016