Menu

AfdrukkenE-Mail Adres

2023 SFERD Symposium

Datum:
vr, 22 sept 2023
Einde:
vr, 22 sept 2023
Code:
SF23
Prijs v.a.:
€ 99
Plaats:
Veenendaal
Deze activiteit boeken
138
Contactpersoon:

Omschrijving

SFERD symposium - 2023  

Vrijdag 22  september 2023, Veenendaal

Zet de datum in uw agenda! programma volgt.

Inleiding

Op 22 september 2023 wordt het SFERD-symposium voor de 15e maal georganiseerd. Nadat in 2022 SFERD-handboek 6.0 is gepubliceerd, is meteen de discussie gestart richting SFERD-handboek 7.0. Met de informatie en kennis die opgedaan is tijdens de workshops van 2022 zal gekeken worden naar een nieuw jasje voor het handboek. De ontwikkeling van een nieuwe SRI-richtlijn flexibele endoscopen als opvolger van de WIP-richtlijn zal mogelijk ook bijdragen aan inhoudelijke aanpassingen. Kortom, het SFERD-symposium biedt weer voldoende ruimte voor nieuwe inzichten en het delen van meningen.
In de ochtend zullen meerdere sprekers over opstellen, implementeren, borgen en toetsen van endoscopenbeleid het podium krijgen. In de middag is er wederom ruimte voor interactie binnen een carrousel van 3 workshops

Inschrijven

De kosten voor het bijwonen van dit symposium bedragen €185,-. Na 1 augustus wordt de prijs € 235,- (doelgroep 1)
*: Uitvoerende medewerkers reiniging en desinfectie (doelgroep 2) kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. Zij betalen € 99,-.

Accreditatie

  • SVN: 20 punten
  • VDSMH: 20 punten, categorie 5
  • De accreditatie wordt aangevraagd bij de NVKF, VHIG, VZI en kwaliteitsregister V&V-MDL

Privacyverklaring

Door je aan te melden, ga je (de deelnemer) ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden. Er zullen foto's worden gemaakt die na afloop mogelijk worden geplaatst als sfeerimpressie op de STIP website. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG). Alleen uw naam, functie en instelling worden gedeeld met aanwezige sponsoren. Indien u bezwaar heeft: mail naar info@infectiepreventieopleidingen.nl.


Deze activiteit boeken: 2023 SFERD Symposium

Al onze activiteiten zijn vrijgesteld van BTW


Deelnemersgegevens

Factuuradres

Overig

* Verplicht

Categorie

Selecteer uw functie